SZERETET, GONDOSKODÁS ÉS JÁTÉK!

Minden gyerek felfedező, vezető, álmodozó, kreatív, gondolkodó, létrehozó, alkotó, megismerő, újító, egy egyéniség, ők az ok amiért mi itt vagyunk!

Az óvodáskorú gyermek nevelésének elsődleges színtere a család. A mi feladatunk és hivatásunk az, hogy a családi nevelést kiegészítve, minden gyermek számára egyformán magas színvonalú és szeretetteljes nevelést biztosítsunk a meglévő hátrányok csökkentésével, és az előítéletek teljes kiszorításával. 

Nap, mint nap sokat tettünk, teszünk azért, hogy óvodánk minden szeglete és a nap minden perce olyan legyen, ahol “Jó gyereknek lenni”. Ebben kiemelkedő szerepet játszanak a gyerekek nyelvén kiválóan értő, szakképzett pedagógusaink, akik időt, energiát nem sajnálva dolgoznak azon, hogy óvodánk egy vidám, biztonságos színtere lehessen a minőségi nevelésnek. Biztosak vagyunk abban, hogy óvodásaink az itt eltöltött három év után lelkileg és testileg felkészülten, kreatívan és, ami a legfontosabb, boldogan lépik majd át az iskola kapuját! 

 

©2021 bugyiovoda.hu - All rights reserved. Készítette: Wirth-Bognár Barbara Preschool and Kindergarten | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.